NOVOGRADNJA 2015!

Stan + velika terasa + parkirališno mjesto (neto 94,13 m2) – u prilogu tlocrt, presjek i površine. + spremište 6 m2/4m visine

TEHNIČKI OPIS:

Nosivu konstrukciju čini armirano betonski sustav zidova i ploča. Zgrada je temeljena na trakastim temeljima.
Potporni zidovi su armirano betonski sa sidrima učvršćenim u lapor.
Vanjski zidovi građevina su armirano betonski s termoizolacijom od stiropora sa završnom akrilnom žbukom u boji.
Unutarnji pregradni zidovi su od šuplje cigle i blok opeke.
Krov – ekstenzivni zeleni krov ozelenjen s biljkama projektiran tako da smanjuje fenomen urbanih toplinskih otoka.
Vanjska stolarija – aluminijska sa žaluzinama dijelom upravljana električnim pogonom.
Ulazna vrata u stanove – protuprovalna vrata sa konstrukcijom od pocinčanog lima sa slijepim okvirom i dovratnikom izrađenim od pocinčanog lima. Toplinski i zvučno izolirana sa ugrađenom širokokutnom špijunkom od 160°. Ugrađen sigurnosni graničnik otvaranja.
Unutarnja stolarija – drvena lakirana termo vrata sa skrivenim pantima ugrađena tehnologijom suhe ugradnje.
Ličilački radovi unutarnjih prostorija odrađeni su disperzivnim bojama u vremenu projektom određenim atmosferskim prilikama koje pogoduju odabranim bojama.
Podovi u objektima su od slijedećih materijala:
Parket u stanovima – afrički hrast – najkvalitetniji parket u svojoj kategoriji posebno otporan na sve atmosferske utjecaje. U kućnoj uporabi u odnosu na druge vrste podova posebno se ističe kvalitetom izrade, ljepotom oblika i čvrstoćom.
Podovi u hodnicima, kuhinjama, kupaonicama i sanitarnim čvorovima, balkonima i terasama obloženi su keramičkim pločicama prve klase raznih dimenzija.
Zajednički prostori stubišta obloženi su kamenim pločama debljine 3 cm.
Zidne pločice – u kupaonicama i sanitarnim čvorovima najkvalitetnije pločice prve klase izvedene do stropa prostorije.
Kuhinjski zidovi obloženi su specijalnim kerlite pločama – novim revolucionarnim materijalom iz svijeta keramike. Specijalne ploče kerlite debljine 3 mm izrađene iz jednog komada spajaju kvalitete izuzetne čvrstoće i estetike. Kerlite pločice specijalno su zbog svojih karakteristika namijenjene opremanju kuhinjskih prostora budući da spajaju sve ono što prostor kojem su namijenjene zahtijeva.
Vanjsko uređenje – projektom vanjskog uređenja sve su površine detaljno obrađene u skladu s projektom hortikulture. Posađene su razne vrste zelenila prilagođene podneblju. Sve uređene površine imaju vlastito navodnjavanje kojim regulira automatski sustav.
Sanitarna oprema bijele boje s kromiranom armaturom. Instalirane su najkvalitetnije jednoručne slavine. Ugrađene su kade u svim stanovima, a tuš kabine su uz kade projektirane u dijelu stanova. WC školjke su zidne sa ugrađenim Geberit sustavom.
Terase su ograđene inox ogradama. Ulazni prostori stubišta ograđeni su inox ogradama ispunjenim plastificiranim panelima.
Prilazi zgradama su s javne prometnice. Za osobna vozila vanjska parkirna mjesta su uz zgrade, a garažna mjesta su unutar objekta. Prometnica unutar građevinske parcele naselja je osvijetljena.
Instalacije plina zgrada su priključene na javnu plinsku opskrbnu mrežu. Plinske instalacije u stanovima sakrivene su u zidovima. Plinomjeri su unutar stanova smješteni u nejavnom dijelu stana. Etažno centralno grijanje i priprema tople vode izvedeni su s kombi bojlerima instalirane snage ovisno o stanovima od 20-28 kW. Dovod plina osiguran je do plinskog kuhala i izveden položenim cijevima u zidu. Ispuh kuhinjskih napa po stanovima izveden je vertikalnim ventilacijskim kanalima.
Hlađenje u stanovima pomoću „split“ sistema sa smještenom unutarnjom jedinicom u dnevnom boravku i vanjskom na terasi stana.
Penthouse u svakoj zgradi na terasi je opremljen jaccuzijem dimenzija 2 x 1,5 m.
Elektroinstalacije – napajanje iz trafostanice se izvodi preko etažnih mjernih ormarića u okviru kojih se nalaze i električna brojila za mjerenje potrošnje električne energije i dalje do svakog stana s vlastitim razdjelnikom. U svakom objektu je predviđena rasvjeta zajedničkih ulaznih prostora, stubišta i garažnog prostora i izvedeni su priključci za svu električnu opremu. Za potrebe rezervnog izvora napajanja, u slučaju nestanka električne energije iz trafostanice, u posebnu prostoriju u stambenom naselju smješten je agregat snage 350 kW. Svaka zgrada unutar naselja opremljena je vlastitom opremom povezanom sa agregatom koja omogućava automatsko prebacivanje izvora napajanja trafostanica – agregat. Instalirana snaga po stanovima iznosi 4,6 – 5,5 kW (penthouse). Svaka zgrada je opremljena antenskim i satelitskim sustavom koji omogućuje prijem zemaljskih TV programa, radio programa i upotrebu satelitskih programa sa satelita Astra i Hot Bird. Sve zgrade spojene su podzemnu infrastrukturu elektroničke komunikacije na način koji omogućuje dostupnost svih suvremenih elektroničkih usluga, kabelske televizije, telefona kao i najkvalitetniju povezanost na internet mrežu. Za mogućnost daljinske komunikacije s posjetiocima izvan objekta u svakom stanu je ugrađen video portafon, a u svrhu zaštitite od neželjenog pristupa ili krađe u svim stanovima i garažama su izvedeni sustavi protuprovalne zaštite.


KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU!


 

Karakteristike Nekretnine

  • GRIJANJE: Plin
  • Kat: Prizemlje
  • KLIMA: Da
  • Novogradnja
  • PARKIRNO MJESTO: Da
  • Spremište
  • Terasa
  • Video portafon

Lokacija